+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Zámek Štiřín Bewertungen

Hotelbewertung

90%
Perfekt

by 11 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    94%
  • Preis-leistungverhältnis

    82%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Romana

Gruppe von Freunden, 19.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • ubytování i přístup personálu

  • netekla teplá voda, kapala sprcha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 12.7.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Výhled z okna do zámeckého parku 1!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Gruppe von Freunden, 19.5.2017

Hořovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 12.3.2017

Weiden Německo

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Michaela

Gruppe von Freunden, 21.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Úžasné místo pro dovolenou, luxusní prostory budov se stylovým vybavením. Hezké, útulné a čisté pokoje s nadstandardními službami. Klidné prostředí, krásné okolí, udržované pozemky. Prostě skvělá atmosféra. Připadali jsme si jako venkovani na zámku v pohádce, opravdu krásné místo!

  • Po příjezdu do zámeckého komplexu jsem se nemohli zorientovat, kde se vlastně máme ubytovat. Mylně jsme předpokládali, že recepce bude v každé z ubytovacích budov. Proto jsme nejdřív trochu bloudili. V domě Atis nás potom (velmi chaoticky) navedla (mírně arogantním tónem) paní recepční, ale nakonec jsme cestu našli.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Vážení, pobyt ve vašem hotelu se mi líbil. Tím mám na mysli pokoj a služby. Co mi zásadně vadilo a pokládám za doslova nemravné, jsou poplatky za domácí mazlíčky. Mám malého yokshira za kterého v jiných zařízeních platím 100 až 150 Kč za noc. Někde vůbec. Rád bych znal důvod pro vaši přemrštěnou cenu. Dnes je řada lidí, kteří cestují s domácími mazlíčky a jsem přesvědčen, že je vaše podmínky odradí si vás vybrat. Je pravda, že částka je uvedena na internetu, ale mám-li být upřímný, myslel jsem, že se jedná o překlep. Jinak bych si ubytování u vás rozhodně rozmyslel. Ing. E. Přibil, CSc

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
2

Jari Numminen

Älteres Paar, 4.8.2016

Tampere Finsko

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Beautiful place, nice a and quiet rest. Bed was slightly hard, but still good. Friendly personnel.

  • All things were very nice

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kamil Maciaszek

Gruppe von Freunden, 18.2.2014

Kalisz Polsko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František

Älteres Paar, 25.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Martin

Älteres Paar, 15.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Velice ochotný personál v celém objektu. Příjemné okolí, hezké ubytování.

  • Whirlpool byl mimo provoz, na což nás nikdo předem neupozornil, sauna byla zamluvená na 24 hodin, takže ani tu jsme nemohli využít, malý výběr jídla v restauraci.

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jaroslav Vítek

Älteres Paar, 23.7.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • výborné

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.